Előkenés, alapozás

Ezen az oldalon az aljzatkiegyenlítést illetve a padlóburkolatok ragasztását előkészítő anyagok találhatók.
A megfelelő alapozó kiválasztásához érdeklődjön elérhetőségeinek!
Vásárlási és szállítási információkért kattintson ide,

vagy keressen elérhetőségeinken:
Telefon: 06-70/423-56-95
Email: info@padlonet.hu


THOMSIT R 777 - diszperziós előkenő
Nedvszívó aljzat előkezeléséhez ajánlott. A porelszívás után visszamaradt port megköti és kiváló tapadást biztosít a Thomsit aljzatkiegyenlítő és az aljzat között. Fontos: Kiválóan alkalmas a Thomsit parkettaragasztók felhordása előtti aljzatkellősítésre!
  5kg
10kg
-
-
8.290 Ft (6.528 Ft + ÁFA)
14.890 Ft (11.724 Ft + ÁFA)
 
THOMSIT R 766 - diszperziós előkenő
Speciális, nagysűrűségű, diszperziós alapozó- szívó- és nem szívó aljzatra egyaránt. Kiváló tapadást biztosít a Thomsit padlókiegyenlítő és az aljzat között. Különösen alkalmas gipszesztrich előkezelésére, valamint a Thomsit parkettaragasztók felhordása előtti aljzatkellősítésre! Vízzel hígítható, erősen szívó aljzat esetében akár 1 : 4 arányban is (ismételt felhordással).
  1kg
5kg
10kg
-
-
-
3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)
13.190 Ft (10.385 Ft + ÁFA)
24.790 Ft (19.520 Ft + ÁFA)
 
THOMSIT R 740 - egykomponensű poliuretán gyorsalapozó
A Thomsit R 740 alacsony emisszió kibocsátású, víz- és oldószermentes, egykomponensű, poliuretán alapozó, amely alkalmas:
- bitumen esztrich és ragasztóval szennyezett régi aljzat védelmére, rugalmas parkettaragasztó alkalmazása esetén (lehetséges reakciós hatások kivédése, lágyítószer kivándorlás esetén).
- szívó- és nem szívó aljzat (kőpadlő, járólap, magnezit-, aszfalt- és ragasztómaradvánnyal szennyezett esztrich) előkezelésére, egy rétegben (plusz homokszórás).
- két rétegben felhordva - 4 CM%-ig - alkalmas beton aljzat és cementesztrich visszamaradt aljzatnedvességének lezárására is (kivéve gipszesztrich). Ezáltal jelentősen csökken a friss aljzat száradásával járó, hosszadalmas várakozási idő. Fűtött cementesztrich esetében a visszamaradt aljzatnedvesség max. 3 CM% lehet).
A Thomsit R 740 alapozó alkalmas a nem kellően szilárd és erősen nedvszívó aljzatok megerősítésére, valamint a reaktív parkettaragasztók felhordása előtti aljzat kellősítésre.
  12kg - 59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)  
THOMSIT R 755 - epoxi alapozó
Kétkomponensű alapozó, amely különösen ajánlott magnezitesztrich előkezelésére és az előírtnál magasabb - 6 CM %-ot meg nem haladó - visszamaradó aljzatnedvesség esetén. Az előkenő felhordása után a még nedves felületet szórjuk meg kvarchomokkal. Gipszesztrich nedveség elleni lezárására nem alkalmas!
  7kg - 34.590 Ft (27.236 Ft + ÁFA)  
THOMSIT R 762 - vezetőképes előkenő
Az elektromosan vezetőképes (elektrosztatikusan vezetőképes, korábbi nevén antisztatikus) padlóburkolatok fektetéséhez szükséges vezetőképesség rézháló nélküli előállítására szolgál.
Alkalmazható: szabványnak megfelelő, nedvszívó, aljzatkiegyenlítővel glettelt aljzaton. Gumiburkolat ragasztása esetén alkalmazását nem javasoljuk.
  10kg - ??? Ft (??? Ft + ÁFA)  

2008-2017 © Padlópont Kft. Minden jog fenntartva Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!